Wat is een fysiotherapeut?

Fysiotherapeuten zijn gediplomeerd en zijn experts in het diagnosticeren van letsels, blessurebehandeling, inspanningsvoorschrift, blessurepreventie, revalidatie en vele andere gebieden van sport en gezondheid en fitness.

 

Wat moet ik meenemen?

Wees voorbereid op het verstrekken van uw eerdere medische of chirurgische geschiedenis. Als je ze hebt en als ze relevant zijn, breng dan scan / MRI-rapporten en een lijst met medicijnen mee. Misschien wilt u een korte broek en een t-shirt meenemen.

Hoeveel bezoeken heb ik nodig?

Het aantal behandelingen is afhankelijk van het probleem en het individu. Na een grondige evaluatie zal de fysiotherapeut hun behandelplan voor het revalidatieproces bespreken.

Wat moet ik dragen voor mijn afspraak?

Als alleen uw voeten worden behandeld, zult u niet worden gevraagd om u uit te kleden, maar als uw wervelkolom wordt behandeld, kunt u comfortabel en bescheiden ondergoed of zelfs een korte (sport)broek dragen.

Hoe maak ik een afspraak?

U kunt telefonisch contact opnemen (06 - 48 63 11 77) of het formulier onder de contactpagina gebruiken. U kunt ook de snelle en eenvoudige online boekingspagina gebruiken. (voorkeur)

Moet ik worden doorverwezen door een arts?

Nee, een verwijzing is voor fysiotherapie niet nodig. Afhankelijk van uw verzekeraar kan een verwijzing echter wel in een enkel geval noodzakelijk zijn om een vergoeding te krijgen. U kunt dit zelf nakijken in uw verzekeringsvoorwaarden. Voor het aanvragen van een chronische machtiging na een operatie, is er altijd een verwijzing van uw specialist nodig.

De duur van de behandeling hangt af van uw diagnose, de ernst van uw beperkingen, uw medische verleden in het verleden en andere factoren. Herevaluaties worden gedaan om uw voortgang te beoordelen en uw therapeut communiceert met uw arts om u te helpen uw therapiedoelen te bereiken.

We zien en behandelen de patiënt voor een breed scala aan aandoeningen en diagnoses. Bezoek onze Services voor een uitgebreide lijst met aandoeningen en diagnoses waar we patiënten voor zien.
 U zult altijd de factuur zelf thuis ontvangen via famed en bent zelf verantwoordelijk voor de betaling. U kunt deze factuur indienen bij uw verzekeraar wanneer u recht heeft op vergoeding. U kunt dit zelf nakijken in uw polisvoorwaarden, kijk dan bij ongecontracteerde fysiotherapie.

 

Stel uw vraag

Aarzel niet om telefonische vragen over fysiotherapie te stellen of stuur uw vraag via dit formulier hieronder. Uw bericht wordt rechtstreeks en veilig naar ons verzonden, wij zullen zo snel mogelijk zullen antwoorden.