Mijn Visie

Veel mensen krijgen in hun leven te maken met lichamelijke klachten, waardoor ze beperkt worden in hun doen en laten. De meeste van deze klachten zijn door juiste behandelingen volledig te herstellen. Het is dan wel van belang dat niet de symptomen worden bestreden, maar de bron van de klachten wordt aangepakt. Of u nu last heeft van lage rugpijn, schouderklachten, sportblessures, heup- en/of knieklachten, hoofdpijn of werkgerelateerde klachten als RSI/CANS, voor alles is er een individuele oorzaak te vinden, welke met de juiste benadering kan worden weg genomen. Ik verwacht van u als patiënt een proactieve houding en goede motivatie om van uw klachten af te komen en ik zal zelf ook altijd 100% geven om u zo snel mogelijk klachtenvrij te krijgen. Bijna net zo belangrijk als een juiste behandelstrategie is voor mij het uitleggen waardoor uw klachten precies veroorzaakt worden en hoe u deze in de toekomst kunt voorkomen. Graag verwelkom ik u bij U Re-Fit, Praktijk voor fysiotherapie in Enkhuizen.

Mijn Missie

Zorgverzekeraars krijgen helaas steeds meer invloed binnen de behandelruimte van de fysiotherapeuten. Behandelprotocollen, behandelingenindex (maximaal aantal behandelingen per klacht, ongeacht hoeveel u vergoed zou moeten krijgen) en een steeds uitgebreider wordende administratie inclusief vele vragenlijsten, zorgen er voor dat de kwaliteit van mijn vak naar mijn mening eerder verslechtert dan verbetert. Hierdoor heb ik besloten om met geen enkele zorgverzekeraar een contract aan te gaan, waardoor ik weer mijn volledige tijd en aandacht kan besteden aan hetgeen waar ik voor ben: u behandelen en ervoor zorgen dat u weer volledig klachtenvrij wordt. De keerzijde hiervan is dat u de factuur persoonlijk thuis gestuurd krijgt via infomedics, waarna u deze zelf kunt indienen bij uw verzekeraar. Afhankelijk van uw verzekering krijgt u een vergoeding en bent u zelf verantwoordelijk voor de betaling aan infomedics.

behandeling fysiotherapie enkhuizen